Kleuradvies

Het bepalen van de juiste kleur voor grote objecten is niet altijd even eenvoudig. Hut & Iz kunnen u hierbij helpen. Met behulp van digitale fotobewerking kunnen wij u een voorstelling geven van het eindresultaat bij een bepaalde kleurstelling. Wij tonen verschillende kleurcombinaties die passen bij het karakter van uw huis. Op deze manier wordt het voor u stuk eenvoudiger om een een beslissing nemen wanneer het gaat om de gevel en of het houtwerk van uw woning.

Voorbeeld Digitaal kleuradvies
  • kleuradvies
  • kleuradvies_4
  • kleuradvies_3
  • kleuradvies gallery


Kleur advies binnenshuis

Kleur is medebepalend voor de sfeer in uw interieur. Met kleuren zijn ruimtelijke effecten mogelijk, u kunt er kamers visueel mee vergroten, aanpassen aan uw persoonlijke smaak, leefritme en gewenste sfeer. Hut & Iz adviseren u graag en weten hoe op een slimme manier kleuren en combinaties toegepast kunnen worden om bepaalde effecten te bereiken, rekening houdend met de stijl van uw huis, lichtinval en de grootte de ruimte.

Daarnaast heeft Hut & Iz tevens kennis en ervaring op het vlak van decoratieve verftechnieken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan multicolour-, metallic-, schaduw- en onder andere marmereffecten. Technieken waarmee wij elke gewenste sfeer kunnen creëren.
Meer zekerheid bij het kiezen van de juiste kleuren.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771