Buitenschilderwerk

Veel mensen vergeten hoe belangrijk het is om de buitenkant van een huis regelmatig te laten schilderen. Goed schilderwerk zorgt ervoor dat houtwerk langer meegaat en er fraai en verzorgd uitziet. Als u dit te lang uitstelt kunnen kosten voor onderhoud behoorlijk oplopen.

Optimaal resultaat met het juiste verfsysteem

Voor schilderwerk buitenshuis gebruiken wij een verfsysteem dat een optimaal eindresultaat garandeert. Onder een verfsysteem verstaan wij een combinatie van de verschillende verfsoorten. De verfsoorten in het systeem zijn afgestemd op het verkrijgen van een optimale dekking en bescherming tegen weersinvloeden, wanneer deze in juiste volgorde gebruikt toegepast worden.

Monumentaal schilderwerk

Ook voor onderhoud aan monumentale panden bent u bij schildersbedrijf Hut & Iz aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw monumentale pand weer in originele staat te herstellen en er weer stralend uit te laten zien.

Achterstallig onderhoud

Het te lang uitstellen van onderhoud en het gebruik van verkeerde producten zijn de meest voorkomende oorzaken van onder andere houtrot. Veel schildersbedrijven werken met producten tegen houtrot die makkelijk te verwerken zijn, snel drogen maar niet altijd even duurzaam zijn. Veel van deze producten zijn namelijk vochtgevoelig waardoor het hout rond de reparatieplek vochtig vochtig wordt en daardoor gaat werken. Het gevolg: scheuren in de verflaag en op den duur houtrot.

Houtrot komt vaak voor bij monumentale panden. Hut & Iz schilders kiezen voor een grondige aanpak waarbij houtrot en (oude) reparatieplekken worden uitgefreesd en gevuld met een vulmiddel op basis van epoxy.
Kwalitatief schilderwerk, voor een langdurig en mooi resultaat.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771