Glasvezel en decoratief behang

Een mooie en strak behangen muur? Hut & Iz heeft jarenlange ervaring met het opbrengen van behang. Het gebruik van kwaliteitsbehang in combinatie met de juiste materialen en technieken staat bij ons garant voor mooie en strakke muren.

Glasweefselbehang

Verhuurders van woningen en kantoorpanden, maar ook particulieren, kiezen al vaker voor glasweefselbehang op de wanden. Glasweefselbehang heeft als voordeel dat er makkelijk een nieuwe verflaag aangebracht kan worden, zonder dat de conditie van de muur er onder lijdt. Bovendien is een muur met glasweefselbehang beter beschermd tegen beschadigingen. Glasweefselbehang is te verkrijgen in meerdere varianten en een mooie manier om lelijke muren te bedekken. Stuken is niet meer nodig, met glasvezelgehang wordt een strak resultaat bereikt. Hut & Iz behangt uw muur professioneel met als resultaat: een superstrakke wand!

Decoratief behang

Decoratief behang wordt veel gebruikt om (meer) sfeer te creëren. Tegenwoordig heeft u keuze uit vele soorten behang van verschillende materialen met even zoveel prints en structuren. Mogelijkheden voldoende om elke muur, en daarmee voor elke ruimte een bepaalde sfeer te creëren. Ook voor decoratief behang kunt u bij ons terecht voor advies. Natuurlijk dragen wij de zorg voor het opbrengen, opdat u van een mooi en strak resultaat kunt genieten.
Wij behangen zowel decoratief- als wel glasvezel behang.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771