Diensten

Schildersbedrijf Hut & Iz levert vakkundig schilderwerk voor woningen en bedrijfspanden. Vakmanschap in schilderwerk, maar ook bij onderhoud van muren, kozijnen, deuren, behang, sier- en hoeklijsten. We zijn een ervaren partner voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Hut & Iz staat bekend als betrouwbare opdrachtnemer en is klantgericht en flexibel.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Buitenwerk: Het schilderen en onderhoud van kozijnen, ramen en deuren. gevelschilderwerk en overige objecten.
  • Binnenwerk: Alle voorkomende schilderwerkzaamheden binnenshuis. We realiseren plannen van architecten en interieurontwerpers, zodat uw ideale woon- of werkomgeving werkelijkheid wordt. U hoeft alleen nog maar te genieten!
  • Spuitwerkzaamheden: Hut & Iz beschikt over eigen spuitapparatuur op basis van luchtondersteuning. Hierbij treed minder verneveling op en het geeft een verfijnder resultaat.
  • Behangen: Goed behangen is een vak apart. Het vergt geduld, precisie en ervaring om behang strak aan te leggen, ook achter radiatoren en leidingen. Bent u er niet helemaal zeker van dat u het zelf mooi kunt? Laat het over aan ons, en voorkom dat u straks tegen luchtbellen en andere onregelmatigheden aankijkt.

    Hut & Iz brengen behang perfect aan, zoals u van ervaren vaklui mag verwachten. Uw woning of bedrijfspand zal er weer representatief uitzien. Zowel in traditioneel decoratief behang als bij glasezelbehangwerk vindt u in ons de beste partij.
  • Gevelschilderwerk: Alle schilderwerkzaamheden aan de gevel van een woonhuis, monumentaal- of kantoorpand. Deze werkzaamheden kunnen variëren van het reinigen met een hogedrukreiniger tot aan het restaureren van houten geveldelen.
  • Twee componenten vloeren: Het schilderen en afwerken van vloeren door middel van twee componenten. Hierdoor bent u gegarandeerd verzekerd van een duurzame afwerking van uw binnenwanden en –vloeren.
  • Polijsten: Een strak eindresultaat krijgt u door uw muren door ons te laten polijsten alvorens deze te schilderen. Onregelmatigheden worden hierbij op vakkundige wijze tot het maximaal haalbare weggewerkt.
  • Behandelen van houtrot: Wij kiezen voor een professioneel-, grondige aanpak om houtrot te bestrijden. Oude reparatieplekken en houtrot worden uitgefreesd en gevuld met een houtrotvulmiddel op basis van epoxy. Ten opzichte van middelen op basis van polijsters biedt epoxy een flexibel en elastische verankering met het te behandelen oppervlak. Hiermee wordt een kwalitatieve reparatie verkregen waar u jarenlang niet meer naar om hoeft te kijken.


Hut & Iz, voor meer dan alleen schilderwerk.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771