Binnenschilderwerk

Denkt u erover uw huis van binnen weer eens te laten opknappen, of bent u net klaar met de verbouwing en wilt u het perfect afgewerkt hebben? Hut & Iz Schilderwerken heeft daar de juiste kennis en producten voor.

Optimaal resultaat met het juiste verfsysteem

Voor elke ondergrond gebruiken wij een verfsysteem dat een optimaal eindresultaat garandeert. Onder een verfsysteem verstaan wij een combinatie van de verschillende verfsoorten. De verfsoorten in het systeem zijn afgestemd op het verkrijgen van een optimale dekking en bescherming, wanneer deze in juiste volgorde gebruikt toegepast worden. Binnenwerk

Voorbereiding op het schilderwerk

Elk materiaal vraagt om een eigen voorbereiding. Dit kan het verwijderen van de huidige verflaag zijn en wanneer noodzakelijk het uitvoeren van reparatie aan het houtwerk. Een goede voorbereiding zorgt voor een gladde ondergrond en goede hechting. Waneer wij schuurmachines gebruiken, zijn deze altijd verbonden aan een stofzuiger. Hiermee proberen wij overlast door stof en schuursel in uw woning tot een minimum te beperken.

Afwerking en oplevering

Hut & Iz kenmerken zich door de hoge kwaliteit die wordt geleverd inzake schilderwerk en alle daarbij behorende werkzaamheden. Wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit en daarmee tevreden klanten. Uiteraard leveren wij onze werkplek schoon en netjes op.
Hut & Iz staan garant voor een perfecte afwerking.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771