Hut & Iz schilderwerken

Hut & Iz is een professioneel schildersbedrijf in Alkmaar voor het onderhoud van uw vastgoed? Gediplomeerd vakmanschap en jarenlange ervaring met passie voor het vak garanderen een prachtig eindresultaat.

Onze waarden

Hut & Iz hechten veel waarde aan heldere communicatie, duidelijke afspraken en het nakomen daarvan. Mede omdat wij letterlijk bij u ‘over de vloer komen’ vinden wij het creëren van een vertrouwensband met u als klant belangrijk.

Even zo vanzelfsprekend is onze werkwijze. Wij laten onze werkplek schoon achter en trachten overlast door stof en andere bijkomende ongemakken tot een minimum te beperken.

Duurzaam en kwalitatief ondernemen

Wij werken alleen met duurzame producten en materialen van de beste kwaliteit waaronder moderne verven met minder oplossingsmiddelen. Onze inspanning is gericht op minimale belasting ten aanzien van milieu- en gezondheidsfactoren.

Onze diensten

Hut & Iz schilders bieden naast binnen- en buitenschilderwerk tal van andere diensten waaronder behangen, spuitwerk, decoratieve verftechnieken en kleuradvies. Meer hierover leest u op de pagina diensten.

Kwalitatief schilderwerk, voor een langdurig en mooi resultaat.
Hut & Iz Schilderwerken
Westerweg 30
1815 DE Alkmaar
+31 (0)6 21 628 696
info@hutenizschilderwerken.nl

KvK: 60412771